Sonntag, 12. Juni 2011

Hercules Ventimiglia Lady Race Bike 52 cm










Hercules Ventimiglia 28''
Bicicleta de Curse
Rame: 52 cm, Mannesmann Spezial Rohr X4, Chrom-Molybdän Stahl 25 Cr Mo 4
Frane: Weinmann 570 Top
Butuci: Maillard Made in France
Schimbatoare : Sachs Huret 12 Viteze
Ghidon Frantuzesc "Coada de Randunica"
Sa: Selle San Marco Laser
Genti: Mavic Made in France
Vanduta Bucuresti

4 Kommentare:

  1. Nici nu știu care-mi pace mai mult, Hercules sau Torpedo. Amîndouă îs grozave, dar parcă Hercules are "ceva" în plus, datorită țevii în care intră tija șeii, care-i deosebită. Dar și pentru că este o "piesă", cu butuci Maillard și schimbătoare Sachs-Huret. Plus delicatețea vopselei. De curiozitate, butucii cînd sînt datați? Prima cifră e săptămîna, iar a doua cifră e anul.

    AntwortenLöschen
  2. Merci pentru comentariu. Butucii Maillard sunt datati 12 87 (fata) 10 87 (spate) Herculina a facut anul acesta 24 de ani. Cu toate astea a fost bine ingrijita si arata superb, nu-si arata de loc varsta :)
    Si mie imi place mai mult Herculina, si cred ca din cauza vopselei si cauza cadrului de otel, efectul sidefiu al lacului o face mai moale mai delicata, mai finuta, ii da individualitate. M-i s-a intamplat sa vad oameni intorcandu-si capul dupa ea. :)
    Torpeduta nu e cu mult mai tanara (cu aprox 5-6 ani) arata modern, e chiar fancy. cauciucurile astea noi cu margini rosii ii vin de minune:) dar totusi ii lipseste individualitatea..

    AntwortenLöschen
  3. Da, asa se pare :) Aspectul exterior insa nu e totul in viata. Herculina e mult mai ergonomica, stai mai bine pe ea, cadrul de otel e mai elastic il simti mai bine, interactionezi mai bine cu el. si culmea, herculina e mai usoara.
    Cadrul Torpedutei e din Aluminiu-Carbon, e teapan, il simti altfel :)
    Poate e un pic de subiectivism, ca o laud pe Herculina; mai am inca o Herculina, identica, doar ca e echipata complet cu componente Shimano 600, zbor cu ea :) E asa de misto, ca nu e nevoie sa ma imbrac cu prezervativul acela colorat pe care il poarta ciclistii de curse, ci merge pur si simplu, si chiar arata misto, cu haine normale de strada, in pantaloni chino si polo :)

    AntwortenLöschen